loading

U našem servisu nudimo specijaliziranu uslugu reparature katalizatora, ključnog dijela sustava za smanjenje emisija vašeg vozila. Katalizatori su neophodni za pretvaranje štetnih plinova iz ispušnih plinova u manje štetne spojeve, čime se doprinosi zaštiti okoliša i ispunjavanju regulativa o emisijama.

Zbog stalne izloženosti visokim temperaturama i štetnim kemikalijama, katalizatori mogu s vremenom oslabiti ili postati začepljeni, što rezultira smanjenjem performansi vozila i povećanom potrošnjom goriva. Naša usluga uključuje detaljan pregled, čišćenje i po potrebi reparaturu vašeg katalizatora, koristeći najsuvremenije tehnike i materijale kako bismo osigurali njegovu optimalnu funkciju.

Kontaktirajte nas za više informacija ili za zakazivanje pregleda.

Usluga reparature katalizatora je posebno je zanimljiva za vozila koja imaju katalizatore pri motoru odnosno na samoj ispušnoj grani. Na ovaj način svojim kupcima nudimo alternativu često puta preskupim originalima.

Reparaturu katalizatora vršimo isključivo s metalnim jezgrama i to u punoj paleti ispušnih euro normi: EURO2, EURO3, EURO4, EURO5 i EURO6.
Katalizatori s metalnim jezgrama otporniji su na mehanička opterećenja i neispravnosti u radu motora u odnosu na keramičke katalizatore.

  • Tijelo katalizator raspilamo te na mjestu postojeće jezgre postavimo novu i sve ponovo zavarimo.
  • Tijelo katalizatora otvorimo samo na dnu te novu jezgru upresamo sa donje strane i opet sve ponovo zavarimo.

Ukoliko se odlučite za reparaturu katalizatora potrebno nas je prethodno kontaktirati kako bi provjerili o kojem sistemu se radi jer postoje iznimni slučajevi gdje je reparatura neizvediva. 
Ukoliko u razgovoru s vama utvrdimo da je reparatura katalizatoraje izvediva, potrebno je na našu adresu poslati vaš neispravni katalizator s naznakom da se dostava izvrši slijedeći dan do 10h ujutro. Na taj način imamo dovoljno vremena napraviti reparaturu i u istom danu poslati katalizator nazad na vašu adresu.
Dostava je besplatna za cijelo područje RH.

Garancija na izvršene radove reparature te ispravnost sustava je 12 mjeseci bez obzira na kilometražu.

Plaćanje je pouzećem.

Video

Video prezentacija strojnog čišćenja DPF filtera

Pošaljite upit

Za sve informacije o proizvodima i cijenama, slobodno nam se obratite.

Kontaktirajte nas