loading

Čišćenje DPF filtera u Splitu - TONSOR RD d.o.o.

U TONSOR RD d.o.o., specijalizirani smo za čišćenje DPF filtera za osobna, dostavna, teretna vozila i autobuse. Nalazimo se u Splitu i ponosimo se pružanjem vrhunskih usluga našim klijentima.

Zašto je čišćenje DPF filtera važno?

DPF filteri su ključni za smanjenje emisija štetnih plinova iz vašeg vozila. Međutim, s vremenom se mogu zaprljati i začepiti, što može dovesti do smanjene efikasnosti motora i veće potrošnje goriva. Redovito čišćenje DPF filtera osigurava optimalan rad vašeg vozila i duži vijek trajanja motora.

Naš proces čišćenja DPF filtera

Naš stručni tim koristi najsuvremenije tehnike i opremu za čišćenje DPF filtera, osiguravajući temeljito uklanjanje čađe i ostalih naslaga bez oštećenja filtera. Proces obuhvaća detaljnu dijagnostiku, profesionalno čišćenje i testiranje kako bi se osiguralo da vaš DPF filter radi kao nov.
Strojno čišćenje DPF filtera pomoću kemikalija učinkovita je metoda obnove funkcionalnosti ovog ključnog dijela sustava za smanjenje emisija iz dizelskih motora. Proces uključuje upotrebu specijaliziranih kemikalija koje razgrađuju nakupljene čestice čađe i pepeo unutar filtera, bez potrebe za demontažom cijelog sustava iz vozila.

Kemikalije se ubrizgavaju direktno u DPF kroz pristupne točke, a zatim se strojnim putem, uz pomoć specijalizirane opreme koja generira pulsirajuće visokotlačne valove, osigurava dubinsko prodiranje kemikalija i otapanje nakupina. Nakon tretmana kemikalijama, provodi se temeljito ispiranje i sušenje filtera kako bi se uklonili svi ostaci i osigurala njegova maksimalna propusnost.

Ovaj metod čišćenja omogućava brzo i učinkovito vraćanje DPF filtera u optimalno stanje, čime se produžava njegov vijek trajanja i poboljšava ukupna učinkovitost motora. Također, ovakav pristup može biti znatno ekonomičniji u odnosu na zamjenu filtera novim, pružajući vlasnicima vozila isplativu opciju za održavanje njihovih vozila u skladu s ekološkim standardima.

Kontaktirajte nas

Za više informacija o našim uslugama čišćenja DPF filtera u Splitu ili za zakazivanje termina, kontaktirajte nas na 091/9187-001 ili putem naše web stranice. Naš tim je ovdje da odgovori na sva vaša pitanja i pruži najbolju moguću uslugu.

Video

Video prezentacija strojnog čišćenje DPF filtera

Pošaljite upit

Za sve informacije o proizvodima i cijenama, slobodno nam se obratite.

Kontaktirajte nas