loading
Povezujemo tehnologiju s ekologijom
Povezujemo tehnologiju s ekologijom

100%
vrhunska kvaliteta

O nama

Povezujemo tehnologiju s ekologijom

Tvrtka TONSOR RD d.o.o. osnovana je 2007. godine u gradu Splitu. U vrlo kratkom vremenu profilirali smo se kao lider u distribuciji katalizatora, DPF filtera, SCR katalizatora i fleksibilnih cijevi u Hrvatskoj i regiji. Kao pioniri uvođenja novih tehnologija, širimo poslovanje unutar EU. Sjedište firme nalazi se u Kaštel Starom a s još jednim distributivnim centrom prisutni smo i u Svetoj Nedelji kod Zagreba. Naša prednost leži u vlastitom dizajnu proizvoda, koji je postavio industrijske standarde i koristi se globalno. Posvećeni inovacijama, nastavljamo pratiti trendove i zadovoljavati potrebe tržišta za visokokvalitetnim rješenjima.

Važni brojevi

Kada brojke govore o nama

750+
zadovoljni klijenti
17+
godina poslovanja
3
servisni centri
2000+
raspoloživi asortiman
Zašto odabrati nas

Odnosno zašto smo prvi izbor kupaca

STRUČNOST I ISKUSTVO

Naš tim čine stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom u ovoj industriji, osiguravajući vrhunsku uslugu i pouzdane savjete za sve vaše potrebe vezane uz ispuh automobil.

KVALITETA PROIZVODA

Nudimo samo proizvode najviše kvalitete, uključujući: katalizatore, metalne substrate, DPF filtere i fleksibilne cijevi, kako bismo osigurali optimalne performanse i...

NAPREDNE TEHNOLOGIJE

Koristimo najnovije tehnologije u dijagnostici i reparaturi, omogućujući nam precizno otkrivanje i rješavanje problema, te poboljšanje efikasnosti i smanjenje emisija...

EKOLOŠKA ODGOVORNOST

Posvećeni smo zaštiti okoliša kroz naše usluge i proizvode, pomažući vam da smanjite ekološki otisak vašeg vozila i pridonesete čišćem i zelenijem planetu.

TRANSPARENTNOST I POVJERENJE

U svemu što radimo, težimo potpunoj transparentnosti, od dijagnostike do cijene usluga. Naša je misija graditi dugotrajne odnose povjerenja s našim kupcima.

KONKURENTNE CIJENE

Nudimo visokokvalitetne usluge i proizvode po fer i konkurentnim cijenama, osiguravajući da dobijete najbolju vrijednost za svoj novac.
Pošaljite upit

Za sve informacije o proizvodima i cijenama, slobodno nam se obratite.

Kontaktirajte nas